Dalmácia Horvátország egyik legvarázslatosabb területe, mely gyönyörű tengerparti városokkal és festői tájakkal büszkélkedik. A régióban számos kulturális és történelmi látnivaló várja felfedezésre, a középkori városok, az ókori romok, lenyűgöző szigetek. Fedezzétek fel a helyi gasztronómia különlegességeit, élvezzétek a napfényt a kristálytiszta vízben, vagy sétálgassatok ódon városok macskaköves szűk utcáin.
A régió rengeteg látnivalót kínál, a recepciónkon részletes infót kaphattok róluk, itt csak néhányat emeltünk ki.

A Krka Nemzeti Park a Dalmáciai régió egyik legismertebb természeti csodája. A Krka folyó kristálytiszta vizéből zuhogó vízesés lenyűgöző látványt nyújt, melyet a zöldellő erdők és a karsztos környezet tesz még varázslatosabbá. A vízesés a természet egyik gyöngyszeme, ami kb. egyórányi autózásra van tőlünk.

A Plitvicei-tavak Európa egyik leglenyűgözőbb természeti csodájának számítanak. Az évszázadok alatt kialakult tórendszer kristálytiszta vizű tavakkal és lenyűgöző vízesésekkel rendelkezik, melyek között a turkizkék és zöld árnyalatok festik meg a tájat. A Plitvicei-tavak egyedülálló környezetében a természet nyugalma és szépsége minden látogatót elvarázsol.

Üdvözöljük Zadar varázslatos városában! Zadar Horvátország egyik gyöngyszeme, amely a Dalmáciai partvidék szívében fekszik. A város gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. A középkori kőutcák, a gyönyörűen restaurált óváros, a történelmi romok, a „Morske Orgulje” – Tengeri Orgona, mely a tenger hullámzását zenei hangokká alakítja át, így egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak.