Villa Dobra


Apartman-Horvátország-VIR sziget szállás

Nyomtatás E-mail
Kora nyári élmények az Adrián 

   Pihenés és kirándulás Vir szigeten és környékén 2019. június 12-18 között

 

Tarts velünk ezen a kora nyári buszos kiránduláson Vir szigetre! Kinek ajánljuk:  


Aki Nem szeretne vezetni: autóbusszal utazunk Nyíregyházáról Vir szigetre, és a szabadon választható programokra is biztosítunk kisbuszos transzfert

Aki nem szeretne főzni: félpanziós ellátást biztosítunk. Ez a hét valóban mindenkinek a pihenésről szól majd 

Aki szeret kirándulni és szereti a szabadon választható programokat: a szabadidős programokon nincs kötelező részvétel.
Kedv és igény szerint, külön díj ellenében lehet rájuk jelentkezni


Miért jó iskolaszünet előtt eljönni a tengerpartra:

 - június közepén már fürödhetsz a tengerben

 - iskolaszünet előtt még kevesen vannak, nincs tömeg

 - júniusban már kellemes, kora nyári (stran)idő van Észak-Dalmáciában, de még nincs kánikula mint nyár közepén
 

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarts velünk, ismerd meg Horvátországot, gazdagodj emlékezetes élményekkel és közben pihend ki magad a tengerparton ... A (hajó)kirándulások mindegyike szabadon választható, egyik sem kötelező ha nem szeretnél részt venni rajtuk. A szálláshely közvetlen közelében aprókavicsos, lassan mélyülő strandokat találsz, ahol akár egész nap pihenhetsz, napozhatsz, fürödhetsz a kellemes kora nyári időben. Az apartmanház közelében kerékpárt is bérelhetsz amivel felfedezheted Vir szigetet és környékét. (Vir sziget hossza mindössze 11 kilométer). Tarts velünk! Foglalás, díjak és további információk

   

Szabadon választható programok 

1. - 3. nap

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

Késő délután érkezünk Vir szigetre. A szálláshelyen vacsorával várnak. Másnap reggeli után szabad program, kora délután pedig a sziget egyik legszebb tengeröblét fedezzük fel busszal: a Vörös sziklás strandot. Következő nap egy kicsit távolabb megyünk, a Ljubac nevű tengerpartra, ami egy lassan mélyülő homokos strand a Velebit hegység közelében. A partról szép kilátás nyílik a közeli hegyvonulatokra, ez a hegyi panoráma igazán különleges hangulatot kölcsönöz a helynek, főleg ha a legmagasabb csúcsokat még hó borítja majd, miközben a tengerben lubickolunk. A harmadik napon pedig a Ninska Lagunát vesszük célba, Nin város közelében. A történelem iránt érdeklődőket itt egy kellemes óvárosi sétára hívjuk, amikor mesélünk az egykori horvát főváros és koronázóváros történelméről.  

 

  

 

voros sziklas part

kora nyar az adrian 1

horvát tengerpart ljubac strand tengerpart

 

 

 

 

 

 

 

 
4. nap: Sakarun hajókirándulás

sakarun hajókirándulás Horvátország

A tavalyi Kornati hajókirándulás után idén egy közelebbi úticélt választottunk, ahol mesés környezetben, trópusokat idéző tengerparton fürödhetsz, napozhatsz, búvárkodhatsz. A part melletti árnyékot adó mediterrán fenyves jó búvóhely a déli meleg elől, itt koktélbár és fagyizó is megtalálható. A hajóút hossza 2 és fél óra oda és ugyanennyi idő vissza. A hajón frissítőt szolgálnak fel, és hideg ebéd csomagot készítenek nekünk. A hajó Bozava falu kikötőjében áll meg, ahonnan busz transzferrel jutunk el a Sakaruni strandig (12 perc alatt). A program díja 280 kuna/fő, tartalmazza a busz transzfert is a kikötőből a partra és vissza valamint az ebédcsomagot is. A hajókirándulás Zadarból indul és ide is érkezik, így kirándulás után lehetőségünk lesz egy hangulatos esti sétára, és a Tengeri orgona hangjára gyönyörködni a naplementében.

 

 

 

   

horvát tengerpart sakarun hajókirándulás

horvát tengerpart sakarun hajókirándulás

horvát tengerpart kora nyáron

 
 
 
 
 
 
 
  
 

 
 
5. nap: Zrmanja kanyon - fürödj vízesésekben

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

Tudjátok mi a neve a Vir szigettől északra magasodó hegyvonulatnak? Eláruljuk: ez a Velebit hegység, telis tele érdekes látnivalókkal. Ha szereted az érintetlen természetet és elvonulnál az emberektől nyüzsgő tengerparttól egy kicsit, tarts velünk a Zrmanja folyó völgyébe, mindössze 75 percre (kisbusszal) az apartmanháztól. A folyóparti tisztáson piknikezni, napozni lehet, a közelben kenut bérelhetsz amivel 30 perc alatt evezhetsz fel a bal oldali képen látható rejtett vízesésekhez. 

 

  

 

 

 

 

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7. nap: hazautazás - Zágrábi kitérővel (megbeszélés szerint)

zágráb horvátország fővárosa

Zágráb, Horvátország fővárosa Bécs és Budapest hangulatát idézi. Sétáljunk el a Jelasics bán térre, a város főterére, keressük fel a város legnagyobb katedrálisát, a Szent István királyunk által épített Mária Mennybemenetele Székesegyházat, és kedvünk szerint sétáljunk fel (vagy a Budavári siklóhoz hasonló közlekedési eszközzel is mehetünk) a Felsővárosba. Itt találjuk a horvát országgyűlés épületét is. A városnézés után tovább folytatjuk utunkat, és a késő esti órákban érkezünk Nyíregyházára.

 

 

 

   

 

 

zágráb horvátország fővárosa

zágráb horvátország fővárosa

zágráb horvátország fővárosa

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utazás:

Autóbusszal utazunk, Nyíregyházáról indulunk. Útvonal: Nyíregyháza - Budapest - Székesfehérvár - Nagykanizsa - Letenye - Zágráb - Karlovac - Vir sziget.
A szigetre híd vezet a szárazföldről, nem kell kompra várakozni 

Étkezés:

Az érkezés napján vacsora, a hazaindulás napján reggeli. A hét további napjain reggeli reggel 8:00 órakor, és vacsora este 19:00 órakor. 

Szállás:

A szállások a Villa Dobra Family és Villa Dobra Holiday Apartmanházakban lesznek. Minden szobában, illetve egy légterű apartmanban maximum 2 fő

A program ára: 98.000 ,- Forint / fő / 6 éjszaka ( 7 nap)

A program díja tartalmazza:
  - utazás
  - szállás
  - félpanziós ellátás

A szabadidős programokon való részvétel külön díjért lehetséges 

Jelentkezés: 

A kirándulásra a Foglalási oldalunkon várjuk jelentkezésed 

 

Tarts velünk!  

Foglalás és további információ:

    

  

[Vissza a kezdőlapra]  [Villa Dobra Holiday Apartmanház] [Villa Dobra Family Apartmanház]

 
villadobra.hu PageRank