Villa Dobra


Apartman-Horvátország-VIR sziget szállás

Nyomtatás E-mail
Kora nyár a tengerparton: csoportos utazás

   Pihenés és kirándulás Vir szigeten és környékén 2019. június 12-18 között

 

Tarts velünk kora nyári autóbuszos kirándulásunkon Vir szigetre!  


Ha nem szeretnétek vezetni: autóbusszal utazunk Nyíregyházáról Vir szigetre, és a szabadon választható programokra is biztosítunk transzfert

Ha nem szeretnétek a nyaralás alatt főzni: félpanziós ellátást biztosítunk, így ez a hét valóban mindenkinek a pihenésről szól majd 

Ha szerettek kirándulni: közös programokra hívunk, amelyekre kedvetek szerint jelentkezhettek (minden program szabadon választható, nincs kötelező részvétel) 


Miért érdemes iskolaszünet előtt eljönni a tengerpartra:

 - június közepén már fürödni is lehet a tengerben

 - június közepén, iskolaszünet előtt még nyoma sincs a nyári nyüzsgésnek, nincs tömeg

 - júniusban már kellemes, kora nyári (stran)idő van Észak-Dalmáciában, de még nincs túl meleg
 

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarts velünk, ismerd meg Horvátországot, szerezz emlékezetes élményeket és közben pihend ki magad a tengerparton ... A programok, kirándulások mindegyike szabadon választható. A szálláshely közvetlen közelében aprókavicsos, lassan mélyülő strandokat találsz, ahol akár egész nap pihenhetsz, napozhatsz, fürödhetsz kellemes kora nyári időben. Az apartmanház közelében kerékpárt is bérelhetsz amivel felfedezheted Vir szigetet és környékét. (Vir sziget hossza mindössze 11 kilométer). 
Tarts velünk! Foglalás, díjak és további információk

   

Szabadon választható programok 

Irány a tengerpart!

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

Késő délután érkezünk Vir szigetre. A szálláshelyen vacsorával várunk. Másnap reggeli után szabad program, kora délután pedig a sziget egyik legszebb tengeröblét fedezzük fel busszal: a Vörös sziklás strandot. Következő nap egy kicsit távolabb megyünk, a Ljubac nevű tengerpartra, ami egy lassan mélyülő homokos strand a Velebit hegység közelében. A partról szép kilátás nyílik a közeli hegyvonulatokra, ez a hegyi panoráma igazán különleges hangulatot kölcsönöz a helynek. Főleg, ha a legmagasabb csúcsokat még hó borítja majd, miközben a tengerben lubickolunk... A harmadik napon pedig a Ninska Lagunához vezet majd utunk. A történelem iránt érdeklődőket itt óvárosi sétára hívjuk, amikor mesélünk az egykori horvát főváros és koronázóváros történetéről. Az óvárosi séta díja idegenvezetéssel 80 kuna/fő, bor-sajt-sonka kóstolóval együtt 150 kuna/fő (az idegenvezetés díjával együtt értendő)  

 

  

 

voros sziklas part

kora nyar az adrian 1

horvát tengerpart ljubac strand tengerpart

 

 

 

 

 

 

 

 
4. nap: Sakarun hajókirándulás

sakarun hajókirándulás Horvátország

A tavalyi Kornati hajókirándulás után idén egy közelebbi úticélt választottunk, ahol mesés környezetben, trópusokat idéző tengerparton töltünk el néhány órát fürdéssel, napozással, búvárkodással. A part melletti árnyékot adó mediterrán fenyves jó búvóhely a déli meleg elől, itt koktélbár és fagyizó is megtalálható. A hajóút hossza 2 és fél óra oda és ugyanennyi idő vissza. A hajón frissítőt szolgálnak fel, és hideg ebéd csomagot készítenek nekünk. A hajó Bozava falu kikötőjében áll meg, ahonnan busz transzferrel jutunk el a Sakaruni strandig (12 perc alatt). A program díja 280 kuna/fő. Tartalmazza a busz transzfert is a kikötőből a partra és vissza valamint az ebédcsomagot is. A hajókirándulás Zadarból indul és ide is érkezik, így kirándulás után egy hangulatos esti sétára is lehetőségünk nyílik majd az óvárosban, amikor a Tengeri orgonát is meghallgathatjuk. 

 

    

horvát tengerpart sakarun hajókirándulás

horvát tengerpart sakarun hajókirándulás

horvát tengerpart kora nyáron

 
 
 
 
 
 
 
  
 

 
 
5. nap: Zrmanja kanyon - fürödj vízesésekben

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

Tudjátok mi a neve a Vir szigettől északra magasodó hegyvonulatnak? Eláruljuk: ez a Velebit hegység, telis tele érdekes látnivalókkal. Ha szereted az érintetlen természetet és elvonulnál az emberektől nyüzsgő tengerparttól egy kicsit, tarts velünk a Zrmanja folyó völgyébe, mindössze 75 percre (kisbusszal) az apartmanháztól. A folyóparti tisztáson piknikezni, napozni lehet, a közelben kenut bérelhetsz amivel 30 perc alatt evezhetsz fel a bal oldali képen látható rejtett vízesésekhez. 

 

  

 

 

 

 

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

 
 
 
 
 
 
 

 Vacsora a tengerparton

horvát tengerpart programok élmények kora nyáron

Egy különleges tengerparti vacsorára hívunk a közeli mólóra. A vacsora díja a félpanzió díján felül +100 kuna, és igény szerint kérhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

 

 
 
 
 
 
 
 
7. nap: hazautazás - Zágrábi kitérővel (megbeszélés szerint)

zágráb horvátország fővárosa

Zágráb, Horvátország fővárosa Bécs és Budapest hangulatát idézi. Sétáljunk el a Jelasics bán térre, a város főterére, keressük fel a város legnagyobb katedrálisát, a Szent István királyunk által épített Mária Mennybemenetele Székesegyházat, és kedvünk szerint sétáljunk fel (vagy a Budavári siklóhoz hasonló közlekedési eszközzel is mehetünk) a Felsővárosba. Itt találjuk a horvát országgyűlés épületét is. A városnézés után tovább folytatjuk utunkat, és a késő esti órákban érkezünk Nyíregyházára.

 

 

 

   

 

 

zágráb horvátország fővárosa

zágráb horvátország fővárosa

zágráb horvátország fővárosa

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utazás:

Autóbusszal utazunk, Nyíregyházáról indulunk. Útvonal: Nyíregyháza - Budapest - Székesfehérvár - Nagykanizsa - Letenye - Zágráb - Karlovac - Vir sziget. A szigetre híd vezet a szárazföldről, nem kell kompra várakozni 

Étkezés:

félpanziós ellátás: az érkezés napján vacsorával várunk, a hazaindulás napján reggelit készítünk. A hét további napjain reggeli 8:00 órakor, és vacsora este 19:00 órakor. 

Szállás:

A szállások a Villa Dobra Family és Villa Dobra Holiday Apartmanházakban lesznek. Minden szobában, illetve egy légterű apartmanban maximum 2 fő

A program ára: 98.000 ,- Forint / fő / 6 éjszaka ( 7 nap)

A program díja tartalmazza:
  - utazás
  - szállás
  - félpanziós ellátás

A szabadidős programokon való részvétel külön díjért lehetséges 

Jelentkezés: 

A kirándulásra a Foglalási oldalunkon várjuk jelentkezésed 

 

Tarts velünk!  

Foglalás és további információ:

    

  

[Vissza a kezdőlapra]  [Villa Dobra Holiday Apartmanház] [Villa Dobra Family Apartmanház]

 
villadobra.hu PageRank