Villa Dobra


Apartman-Horvátország-VIR sziget szállás

Nyomtatás E-mail
voros sziklas part
Friss hírek:

2020. május 20.: az Operatív Törzs ma délelőtti sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos megerősítette, hogy már nemcsak az üzleti utazók, hanem turisták is beléphetnek Horvátországba, ha van szállásfoglalásuk amire befizették az előleget is. A határon kérhetik a visszaigazolást a foglalásról, ezért érdemes kinyomtatni utazás előtt.
Ez egy nagyon pozitív fejlemény. Június 15-től tervezik az EU belső határainak megnyitását, e mellett Horvátország igyekszik a főbb küldő országokkal (például Németország, Szlovénia, Magyarország, Csehország..) kétoldalú megállapodásokat is kötni annak érdekében, hogy nyáron már szabadon lehessen utazni. Nagyon várjuk, hogy a hazaérkezéskor egyelőre még kötelező hatósági házi karantén is eltörlésre kerüljön. Szeretettel várunk titeket idén is Vir szigeten, kérdés vagy foglalás esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésetekre: Kapcsolat

Fontos tudnivaló: módosítottuk a foglalási feltételeinket:

 


1.: Az idei foglalásokra érvényes lemondási feltételünket módosítottuk:

Ha az utazás napjától számítva egy héttel vagy korábban jelzitek felénk a lemondási szándékot, a befizetett előleg 90%-át visszautaljuk. 
(eredetileg minimum 45 nappal utazás előtti lemondás esetén fizetjük vissza az előleg 90%-át)

2.: Lehetőség van a nyaralás jövő évre halasztására is, ekkor a befizetett előleg teljes egészében felhasználható jövőre. Átfoglalás esetén árgaranciát biztosítunk, vagyis 2021-ben is az idei szállásdíjaink lesznek érvényesek.

3.: EUROSTOP: az EURÓ/FORINT árfolyam változása miatt idén a szállásdíj teljes egészében forintban is fizethető. 
Forintban történő fizetés esetén az euróban meghatározott szállásdíjainkat 330-as árfolyamon számoljuk át forintra, ha az aktuális MNB középárfolyam ennél magasabb. Ha alacsonyabb, akkor természetesen az aktuális árfolyam lesz irányadó.


Bármilyen kérdésetekre szívesen válaszolunk: kapcsolat

Hamarosan itt a nyár, nemsokára találkozunk!  

 

voros sziklas part

horvát tengerpart 10 napos nyaralás

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart kora nyáron

 
 
 
 
 
 
 
 

[Vissza a kezdőlapra]  [Villa Dobra Holiday Apartmanház] [Villa Dobra Family Apartmanház]

 
villadobra.hu PageRank