Villa Dobra


Apartman-Horvátország-VIR sziget szállás

Nyomtatás E-mail
  Késő nyári élmények az Adrián
  villa dobra holiday apartmanház vir sziget     fotózás dalmáciában horvátországban                dalmát gasztronómia                    

      Pihenés         Hajókirándulások   
   Séta Zadarban        Dalmácia ízei 
                          

            

Fedezd fel velünk Dalmácia meseszép tengerpartjait, ismerd meg gasztronómiáját, merülj el a tengerparti óvárosok ezeréves kultúrájában az augusztusi nyüzsgés után 
horvátország szeptemberben utószezonbanDalmácia minden évszakban gyönyörű, rengeteg látnivalót tartogat az idelátogató számára. 
 
A mi kedvenc hónapunk a szeptember, amikor elcsendesednek a tengerparti városok, kiürülnek a szigetek. Ilyenkor egy séta Zadar festői óvárosában, egy délutáni borkóstolás Nin főutcáján, vagy egy kirándulás a Vörös-sziklás parton….mindegyik program remek lehetőséget kínál a feltöltődésre. Szeptemberben a mediterrán éghajlatnak köszönhetően nemcsak kirándulásra, hanem fürdésre és napozásra is lehetőségetek nyílik a tengerparton.
 
Ezért hívunk Benneteket kora ősszel ide, Zadar környékére, hogy együtt fedezzük fel Dalmácia eldugott kis szegleteit, szigetvilágát, ismerjük meg Horvátország első koronázó városának, Ninnek gazdag múltját, majd látogassuk meg a közel 3000 éves Zadart, ami egykor a Magyar Királyság egyik gyöngyszeme volt.
 
Megmutatjuk Nektek a sokszínű és érdekes dalmát gasztronómiát egy kora délelőtti zadari piaci séta vagy egy óvárosi borkóstoló alkalmával, amikor a pagi sajtmanufaktúrából származó sajtokat kóstolunk helyi borok kíséretében. Töltsd le Élményfüzetünket, melyben további programokról, kirándulásokról is olvashatsz
 
 
 
 
Szeptemberi (szabadon választható) programok, kiscsoportos kirándulások
 
 

Zrmanja kanyon (szeptember 2-30 között minden héten): Ellátogatunk a Vir szigettől alig másfél óra autózásra, a Velebit-hegység lábánál található festői szépségű Zrmanja kanyonba, ahol csodálatos vízesésekben gyönyörködhetünk. Ezt megtehetjük a közeli étteremből is, ahol megkóstoljuk a dalmát konyha remekeit. Ebéd után, akinek kedve tartja, akár kajakozhat is a kanyonban.

horvát tengerpart

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

A program ára 250 kuna/fő, tartalmazza a kisbuszos transzfert, magyar nyelvű idegenvezetést, ebédet a Zrmanja étteremben (hús tál vagy pisztráng hasábburgonyával vagy vegyes salátával, üdítővel (sör/ásványvíz/szénsavas üdítő)

 

 

 Vir sziget rejtett tengerpartja a világítótorony közelében (szeptember 2-30 között minden héten): Elhajózunka Vir sziget világítótornya melletti rejtett tengeröbölbe, ahol kristálytiszta vízben búvárkodhattok vagy a parton sütkérezhettek. Este naplemente túrára invitálunk, amikor a hajó fedélzetén, egy pohár pezsgő kíséretében gyönyörködünk az adriai naplementében.

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezonA program ára 250 kuna/fő, tartalmazza a kétszer fél órás hajózást az apartmanház közelében lévő kikötőből a világítótorony melletti strandra, és az esti hajózást naplementében pezsgővel. 

 

 

 Bor-sajt-óváros (szeptember 2-30 között minden héten): Kíváncsiak vagytok, hogy milyen egy igazi, hamisítatlan dalmát piac? Akkor látogassunk ki a zadari piacra, ahol a helyi termelők legfinomabb zöldségei és gyümölcsei, valamint a halászok friss fogásai közül válogathattok.

A piaci séta után kétféle program közül választhattok:

1.) Zadari idegenvezető barátom, Sime kalauzol el bennünket az óváros érdekes helyszíneire, miközben a város 3000 éves történelméről, kultúrájáról, építészetéről mesél nekünk. Az óvárosi séta végén pedig egy különleges dalmát likőrrel koccintunk.

2.) A piacról hazatérve késő délutánig szabadprogram, majd késő délután meglátogatjuk Dalmácia legrégebbi települését, a Horvát Királyság egykori fővárosát és koronázóvárosát, Nint, ahol a rómaiak által épített utcákat középkori templomok szegélyezik. Történelmi barangolásunk után betérünk a város apró borszaküzletébe, ahol a vidékre jellemző borokat kóstoljuk meg Pag-szigeti sajtok kíséretében.

Tudtad? Mielőtt Könyves Kálmán királyunk a Magyar Királysághoz kapcsolta volna Dalmáciát, a Horvát Királyság fővárosa Nin volt. A város mellett ma is látható a koronázó domb, ahol a legenda szerint hét horvát királyt koronáztak meg.

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

A program ára 250 kuna/fő, tartalmazza a kisbuszos transzfert az apartmanháztól Zadarba reggel, valamint este Nin óvárosába és a koronázódombhoz, magyar nyelvű idegenvezetést az óvárosban, valamint az esti bor- és sajtkóstolót az óváros kis borszaküzletében.

 

 

 Hajókirándulás a szigetvilágban (szeptember 2-30 között minden héten):  Egésznapos hajókirándulásra hívunk benneteket a dalmát szigetvilágban. Kirándulásunk során érintjük a Kornati Nemzeti Parkot, ami a Földközi-tenger és egyben az Adria legtagoltabb része: több, mint 100 tagból álló meseszép szigetcsoport. A mellette fekvő természetvédelmi terület ékköve a "Hosszú sziget"-en található kis tengerszem, amit magas sótartalma tesz igazán különlegessé, hiszen nincs közvetlen összeköttetésben a tengerrel. 

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezonhorvát tengerpart utószezonA program ára 250 kuna/fő, tartalmazza a tízórait és az ebédet a hajón (grillezett hal vagy csirkehús salátával, borral, üdvözlőpálinkával), valamint egy rövid leírást a szigetvilág földrajzáról, történelméről. 

 

 

 Élménytúrák kedvezőtlen időjárás esetére (szeptember 2-30 között minden héten): Habár a mediterrán éghajlatnak köszönhetően szeptember napjai is többnyire napsütésben telnek, készülünk arra is, ha netán borús idő lenne: A Krka Nemzeti Parkba vagy a Plitvicei tavakhoz szervezünk egésznapos Élménytúrákat kisbusszal, magyar nyelvű kísérettel.  

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezonhorvát tengerpart utószezonhorvát tengerpart utószezonA program díja 450 kuna/fő, ami tartalmazza a kisbuszos transzfert a nemzeti parkba (Krka vagy Plitvice közül arra az úticélra megyünk kisbusszal, amelyikre többen jelentkeztek), belépőjegyet valamint magyar nyelvű idegenvezetést is. 

 

 Dalmát halpiac:  Látogatás a zadari dalmát piacon. Kíváncsiak vagytok, hogy milyen egy igazi, hamisítatlan dalmát piac? Akkor látogassunk ki a zadari piacra, ahol a helyi termelők legfinomabb zöldségei és gyümölcsei, valamint a halászok friss fogásai közül válogathattok. Késő délután az apartmanház udvarán együtt készítünk igazi dalmát fogásokat a reggel vásárolt alapanyagokból. 

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon

A program ára 150 kuna/fő tartalmazza a kisbuszos transzfert az apartmanháztól Zadarba reggel, valamint előételt a vacsorához: dalmát bort, sajtokat olivabogyóval és a Sokol nevű sonkát, ami egy helyi fűszeres sonka különlegesség.   

 

 

 Vacsora a mólón (szeptember 16-23 között, a Dalmácia ízei Élményhéten): Imádjuk a mediterrán ízeket, elhozzuk neked a dalmát konyha világát. Egy finom vacsora a mólón igazán bensőséges, ha csak Te és kedvesed lesztek a pillanatok részesei. A vacsora helyi halászok friss fogásaiból készül, előételként pedig Pag szigetről származő sajtot, valamint Nin-i sonkát szolgálunk fel Nektek. A borokat a Nin-i borászatból válogatjuk.

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezonhorvát tengerpart utószezonA program díja 300 kuna/ fő, tartalmazza a vacsorát és a kirándulást a zadari piacra reggel. Maximális létszám 4 fő

 

 

 

 

Tai-chi és jóga a tengerparton: Szeptember a pihenésről és a feltöltődésről szól. A késő nyári időben minden alkalommal más és más tengerparton, rejtett tengeröbölben frissülünk fel.

Hatha / gerinc jóga: A jóga edzi az egész testet, erősíti a gerinc rugalmasságát, csökkenti a stresszt, a vérnyomást a pulzusszámot és a kortizol szintjét. Segíti az alvást. A tudatos légzés, a relaxációs technikák, a meditáció és az ászaná gyakorlatok jótékony hatással vannak nemcsak a fizikai test minden részére, de az energetikai testre és pszichére is. A jóga hatékony formája az egészség megőrzésének, illetve betegség prevenciós célokat is szolgál.

Kezdő Jóga edzés: hétfő, kedd, csütörtök , szombat, vasarnap reggel 7:00-8:00-ig

TAI-CHI (Tájcsi) és QIGONG (Csikung): A Tai-Chi (Tájcsi) és QIGONG (Csikung) kínai eredetű, gyógyító hatású testedzés, lassú, lágy mozdulatokkal, amelyek megdolgoztatják az izmokat és a csontokat, masszírozva a meridiánokat és a belső szerveket. A mozgás fejleszti a belső energiát, a "Qi"-t. Ellazítja a testet és a lelket, javítja a koordinációt, egészséget és mozgékonyságot. Elsajátítása könnyű, életkortól és egészségi állapottól függetlenül bárki végezheti a gyakorlatokat. A túlsúlyos emberek számára is megfelelő mozgásforma.

Kezdő Tai- Chi (Tájcsi) edzés: szerda, pentek reggel 7:00-8:00-ig

Az edzéseket Lili Foki (www.morelightcoaching.com/hu) , okleveles Jóga és Tai-Chi oktató (többszörös Magyar és Nemzetközi Kupa győztes) tartja.

A program díja tartalmazza a transzfert a jóga és tai-chi helyszínekre

 

Tengeri kajak túrák (október 10-14 között): Októberben otthon már gyakran ősziesre fordul az időjárás, de itt a mediterrán Dalmáciában akár még fürödhetsz is a tengerben. Fedezz fel velünk rejtett tengeröblöket itt Vir sziget közelében tengeri kajakkal.

Program:

0. nap

A hajók a parton várják a résztvevőket. Minden túrázónak személyesen osztunk mentőmellényt, választunk neki legjobban megfelelő evező lapátot, majd kap egy ún. spritzdeck-et, azaz hullámkötényt, mely a becsapó hullámokat hivatott visszatartani. A felszerelés kiosztása után megismerkedünk az alapvető evezéstechnikai fogásokkal az evező fogástól, a hatékony, legkevésbé fárasztó evezéstechikáig valamint a ki- és beszállás és a vizben történő visszaszállás technikáját is megismerhetitek. A hajók kiosztását követően, mindenkinek méretre állítjuk a kormánypedálokat, majd irány az Adria :) 

Kijelölt körpályán megteszünk néhány kört, míg mindenki beletanul az alapvető mozdulatokba.

Ezt követően, míg a csapat pihen, a túravezetők kis ön és társmentő bemutatót tartanak a vízen.
Pihenő után mindenki kipróbálhatja a legalapvetőbb fogásokat, amiket a bemutatón látott!
Csak hasznára válhat! :-D

 

 

1. Túranap

Délelőtt a parton várnak a hajók! Mindenki megkeresi a kiválasztott lapátot, mentőmellényt, hajót, spritzdecket. Egy közös játékos bemelegítés után vízre szállunk és csatasorba állva megindulunk bevenni Nin strandját. Félúton ejtőzünk egyet a Híd alatt, majd nemsokára a strandra érkezünk!
Délután először megnézzük vízről Nin városát, körbe evezzük a lagúnát, ami magában foglalja az óvárost. Hazaúton megtanulunk hajóból fürdeni, hiszen elméletben már mindenki elsajátította a technikát az oktató napon. A naplemente előtti percekben érünk vissza a Villa Dobra előtti Plázsra.
Partra szállás után kezdődik a friss tengeri kajakosok avatása meggylikőrrel vagy fügepálinkával (ízlés szerint)! Néhány vicces feladat teljesítését követően áldásunkat adjuk a friss kajakosokra.

2. Túranap

Messzebre kalandozunk, mint első alkalommal. Ma igazi szigetről szigetre tengeri kalandban lesz részünk. Délelőtt kiadós (dalmát) reggelink után gyülekezünk a szokott helyen hajóink körül. Utunkat dél felé vesszük, és Vir sziget csücskénél a szárazföld fele fordítjuk hajóink orrát. Ám ez nem jelenti azt, hogy rögvest partra futunk. Számtalan kis szigetet, sziklás partot és barlangot felfedezünk, míg elérünk délutáni úticélunkhoz, a pagi hídhoz. Szinte az egész napot vízen töltjük, ezért ma úgy készülünk, hogy az ebédet is egy gyönyörű partszakaszon költjük el. A nomád ebédről (valamint némi erősítő-bátorító italról..) a Villadobra és a környékbeli termelők gondoskodnak.

3. Túranap

Rövid tengeri kajakos kalandunkat ez az élmény, ez az út koronázza meg! Korábbi indulást tervezünk, mint az előző napokban! Hiszen utunk is hosszabb lesz, mint előtte bármikor. A hajók a már szokásos fövenyen várják kalandoraikat. Vízre szállás után azonnal délnek kormányozzuk hajóinkat és megindulunk Zadar irányába. Most először merészkedünk nyílt vízre! Most először érezzük meg együtt, milyen egy kicsit eltávolodni a szárazföldtől, milyen a nyílt tengeren kajakozni. Privlaka csücskét érintjük először. Innen a part mellett kalandozunk tovább, átszelve kisebb-nagyobb öblöket. Ebédünket ma Petrcane strandján költjük el. A déli szieszta után tovább indulunk Zadar meghódítására. A parttal párhuzamosan haladva, egyenesen a vízi orgonát vesszük célba. Itt ér véget a kaland. Vízről hallgatjuk az orgonák varázslatos szirén énekét, integetünk a minket fényképező turista hadnak és pózolunk! :-), majd körbe evezzük a kis földnyúlványt. A parton ismét a kisbusz vár minket, ami Zadaron keresztül egy bóbiskolás alatt visszarepít Vir szigetre, a Villa Dobrába!

Tarts velünk!  

 

 

 

Szeptemberi szállásdíjaink:

2 személyes  apartman (Villa Dobra Holiday 1. ,  Villa Dobra Holiday 4.  és Villa Dobra Holiday 7.
az apartmanok nevére/sorszámára kattintva megtalálod a részletes apartman leírásokat, szobaelosztásokat, alaprajzot
280 euró /apartman/hét 2 fő részére összesen (egy légterű stúdió apartman franciaággyal, konyhával és terasszal) 

2 személyes  apartman (Villa Dobra Holiday 6.)
az apartmanok nevére/sorszámára kattintva megtalálod a részletes apartman leírásokat, szobaelosztásokat, alaprajzot
350 euró /apartman/hét 2 fő részére összesen (egy légterű apartman franciaággyal, konyhával és terasszal)

2+2 személyes családi apartman (Villa Dobra Holiday 9.
az apartmanok nevére/sorszámára kattintva megtalálod a részletes apartman leírásokat, szobaelosztásokat, alaprajzot
320 euró /apartman/hét 2 fő részére összesen, további 2 fő részére 70 euró/fő/hét (egy légterű apartman franciaággyal és ágyazható kanapéval, konyhával és terasszal)

4+2 személyes családi apartman az 1. emeleten (Villa Dobra Holiday 5.
az apartmanok nevére/sorszámára kattintva megtalálod a részletes apartman leírásokat, szobaelosztásokat, alaprajzot
350 euró /apartman/hét 4 fő részére összesen, további 2 fő részére 70 euró/fő/hét (két hálószoba + amerikai konyhás nappali, terasz)

4+2 személyes családi apartman a 2. emeleten (Villa Dobra Holiday 8.)
az apartmanok nevére/sorszámára kattintva megtalálod a részletes apartman leírásokat, szobaelosztásokat, alaprajzot
380 euró /apartman/hét 4 fő részére összesen, további 2 fő részére 70 euró/fő/hét (két hálószoba + amerikai konyhás nappali, terasz)

6 személyes apartman (Villa Dobra Holiday 2.
az apartmanok nevére/sorszámára kattintva megtalálod a részletes apartman leírásokat, szobaelosztásokat, alaprajzot
450 euró /apartman/hét 6 fő részére összesen (három hálószoba + konyha-étkező és terasz) 

  • ágyneműhuzatot biztosítunk
  • az apartmanok konyhájában minden kiegészítőt megtalálsz a főzéshez (étkészlet, edények, poharak, konyhai eszközök, gáz vagy elektromos tűzhely)
  • parkolóhelyet a ház udvarán (korlátozott számban) illetve a szomszédos udvaron biztosítunk
  • az üdülőhelyi díj a szállásdíjon felül fizetendő: 18 éves kor felett 7 kuna/fő/éj, 12-18 éves kor között 3,5 kuna/fő/éj 
  • Az utazás Vir szigetre egyénileg történik, a programokhoz a kisbuszos transzfert mi biztosítjuk. Fontos: Vir szigetre híd vezet, megközelítése egyszerű

 

A szállásdíjak tartalmazzák a friss dalmát reggelit helyi alapanyagokból 

     

 

Kóstold meg nálunk Losonczy Marci kávéit (Maran Coffee) 

      

 

 

 

Találkozzunk a tengerparton! Válaszd ki kedvenc apartmanodat nálunk

horvát tengerpart utószezon

horvát tengerpart utószezon 

 

 

 

 

 

 

Apartman 1  (2+1 fő részére)

Fölszinti, külön bejáratú apartmanunkat elsősorban pároknak vagy kisgyerekes családoknak ajánljuk. A nappali ágyazható kanapéval rendelkezik, ami ideális fekvőhelyet biztosít két kisgyermek számára. Ha ezt az apartmant választod, a kíváncsi szemek elől elzárt terszon fogyaszthatjátok el a reggeliteket. A terasz déli fekvésű. Az apartmanhoz saját pihenőkert-rész is tartozik. 

Alaprajz | az apartman elhelyezkedése a házban

villa dobra holiday apartman

villa dobra holiday apartman 1villa dobra holiday apartman 1 

 

 

 

Az apartman ára szeptemberben: 280 euró /apartman/hét 2 fő részére összesen. További 1 fő felára 35 euró/hét. [Foglalás] 

 

 

Apartman 2 (6+2 fő részére)

 Kettes apartmanunk kiváló választás lehet nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak, hiszen három külön hálószobával rendelkezik, így nem zavarjátok egymás pihenését. A nappaliban ágyazható kanapét találtok, ami további két főnek nyújt alvóhelyet. Az apartmanhoz tágas, keleti fekvésű, vadszőlővel árnyékolt terasz tartozik, ahol esténként összeülhettek egy-egy kellemes beszélgetésre. Az egyik (franciaágyas) hálószoba saját kijárattal rendelkezik a terasz felé, így a korán kelő családtagok/barátok nem zavarják a hétalvók pihenését.
 
 
 
 Az apartman ára szeptemberben: 450 euró /apartman/hét 6 fő részére összesen. További 2 fő felára 35 euró/fő/hét. [Foglalás]
 
 
 
Apartman 4 (2+1 fő részére)
 
Ébredjetek tengeri kilátásra, gyönyörködjetek a tenger látványában miközben az ágyból reggeliztek.  Csodálatos tengeri panorámával vár Benneteket első emeleti, két személyes apartmanunk. Ha egy igazi romantikus nyaralást tervezel a pároddal, bátran válaszd ezt, de ha éppen kisgyerekkel érkeznél, aki még nincs 14 éves, akkor pótágyazzuk Neked.
 
 
villa dobra holiday apartman 4
 villa dobra holiday apartman 4villa dobra holiday apartman 4villa dobra holiday apartman 4
 
 
 
 
 
 
Az apartman ára szeptemberben: 280 euró /apartman/hét 2 fő részére összesen. További 1 fő felára 35 euró/fő/hét. [Foglalás]
 
 
 
Apartman 5 (4+2 fő részére)
 
Családok figyelmébe ajánljuk két hálószobás, egy franciaággyal és két egyszemélyes ággyal rendelkező apartmanunkat. A nappaliban ágyazható kanapét találtok, melyen nemcsak a legkisebbek, hanem akár egy felnőtt is kényelmesen elfér. A nappaliból kilépve tágas teraszon fogyaszthatjátok el a reggeli kávét.
 
 
villa dobra holiday apartman 5
 horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart
 
 
 
 
 
 
Az apartman ára szeptemberben: 350 euró /apartman/hét 4 fő részére összesen. További 2 fő felára 35 euró/fő/hét. [Foglalás] 
 
 
 
Apartman 6 (2+1 fő részére)
 
Igazi fiatalos apartmant kínálunk párok vagy egy-két gyerkőcös családok számára. A franciaágyat és az ágyazható kanapét egy szobában találjátok, a konyha viszon külön légtérben helyezkedik el. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az apartman terasza előtt közlekednek a felső szint lakói, így ha ez zavar Benneteket, válasszatok a többi apartmanjaink közül. 
 
 
 
 
horvát tengerpart horvát tengerpart
horvát tengerpart horvát tengerpart  horvát tengerpart horvát tengerpart
 
 
 
 
 
Az apartman ára szeptemberben: 350 euró /apartman/hét 6 fő részére összesen. További 2 fő felára 35 euró/fő/hét. [Foglalás]
 
 
 
Apartman 7 (2 fő részére)
 
A 7-es számú apartman a nászutas szobánk, igazi kuckó pároknak. Az ágyból felkelve egyenesen a tengerre nyílik kilátásotok, a déli fekvésű teraszon pedig még ennél is szebb tengeri panorámában lehet részetek.
 
 
 
 
horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart
 
 
 
 
 
 
Az apartman ára szeptemberben: 280 euró /apartman/hét 2 fő részére összesen [Foglalás]
 
 
 
 
Apartman 8 (4+2 fő részére)
 
Nagy belmagasságú apartman, melynek amerikai konyhás nappalijából két hálószoba nyílik. Egyik déli tájolású, tengeri kilátással, másik délkeleti, részben panorámás. A teraszról csodás kilátás nyílik a tengeröbölre és a Velebit-hegységre, amely napszakonként változtatja színét. 
 
 
horvát tengerpart
horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart horvát tengerpart
  
 
 
 
 
 Az apartman ára szeptemberben: 380 euró /apartman/hét 4 fő részére összesen. További 2 fő felára 35 euró/fő/hét. [Foglalás]
 
 
 
 
 
Apartman 9  (2+2 fő részére)
 
Tágas, napfényes apartman tenger felé néző ablakkal és panorámás terasszal. A szoba mérete elegendő további 2 kisgyermek elhelyezésére is, akik a franciaágy mellett elhelyezett ágyazható kanapén alhatnak szüleik mellett.
 
 
horvát tengerpart
horvát tengerpart
horvát tengerpart horvát tengerpart
horvát tengerpart
 
 
 
 
 
 
Az apartman ára szeptemberben: 320 euró /apartman/hét 2 fő részére összesen. További 2 fő felára 35 euró/fő/hét. [Foglalás]
 
 
 
 
 

   Tarts velünk!  [Találkozzunk a tengerparton!]  
   
 
    Foglalás és további információ:

    Dobránszky Attila
    00 36 20 230 9200 
    Email: hello[kukac]elmenyekazadrian.hu

    

Az Élmények Az Adrián új weboldala fejlesztés alatt. Addig is töltsd le itt nyári Élményfüzetünket, vagy kövesd a Villadobra.hu oldalunkat, ahol részletes információt találsz szabadidős programjainkról kora tavasztól kora őszig.

Üzenetedben kérjük tüntesd fel, melyik apartmant szeretnéd foglalni     

    

    A foglalás menete:

    1. A nyaralás dátumának egyeztetése után e-mailben küldjük az előfoglalás adatait.
        Az előfoglalás 40% előleg befizetésével véglegesíthető. 
        Az előleg befizetésének határideje: a foglalástól számított 5 nap

    2. Az előleg jóváírását követően emailben visszaigazoljuk a foglalást és a befizetést. 

  

 
 
 

 
villadobra.hu PageRank